NaslovnicaVijestiTEŽAK UDARAC ZA ARSENAL: Propao veliki transfer, navijači ogorčeni!

TEŽAK UDARAC ZA ARSENAL: Propao veliki transfer, navijači ogorčeni!

U kontekstu Arsenala, zadnjih dana a Boga mi i mjeseci, se sve vrti oko dva igrača, Alexis Sancheza u posljednje vrijeme i Mesuta Ozila. Sanchez je već jednom nogom napustio Arsenal, dok bio Ozil u klubu trebao ostati do ljeta.

Propao veliki transfer

Čileanski reprezentativac će očigledno nastaviti karijeru u velikom Arsenalovom rivalu Mančester Junajtedu, a trener Arsenala Arsene Venger je već našao zamjenu za njega.

Ali stvar se je danas zakomplikovala. Sanchezova zamjena bi trebala da bude Malcom, 20-godišnji Brazilac koji je trenutno član Boredauxa. Klub koji se takmiči u prvoj ligi Francuske odlučio je da ne proda Malcoma u januaru, te da će igrač još uvijek biti njihov član, barem do ljeta.

>> Lampard iskreno rekao šta misli o mogućim pojačanjima Chelseaja Carrollu i Crouchu

Bordeaux proživljava teška vremena, sa samo dvije pobede u poslednjih šesnaest nastupa (u svim takmičenjima), što je znak da se uključi alarma klub je već završio saradnju  sa trenerom Jocelyn Gourvennecom.

[su_bonus]

Brazilac, koji je ove sezone postigao sedam golova u 20 ligaških utakmica i napravio pet asistencija, procijenjen je na 45 miliona evra, a zanimanje za njega također je pokazao i Tottenham. Malcom neće preći u Arsenal u januaru, a navodno je bliži prelasku u Tottenham, što bi bio veliki udaracza Topnike.

Međutim, navijači Arsenala će uskoro dobiti značajna pojačanja, trener Wenger je blizu potpisivanja ugovora sa Pierre-Emerickom Aubameyangom i Henrikom Mkhitaryanom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!