NaslovnicaVijestiTežak udarac za Liverpool: Jedan od najboljih igrača kluba ne želi produžiti...

Težak udarac za Liverpool: Jedan od najboljih igrača kluba ne želi produžiti ugovor u redu za njegov potpis čekaju Real i PSG

Hoće li Sadio Mane napustiti Liverpool? Rastanak nikad nije bio bliži, odnosno, u prošlosti se uopšte njegov odlazak iz kluba nije vrtio po naslovnicama otočkih medija. Sada, njegovo ime je jedno od najzvučnijih u transfer glasinama, a gdje ima vatre ima i dima.

Liverpool spreman pustiti

Prema medijskim izvještajima u Engleskoj, Liverpool se sve više brine da neće uspjeti zadržati neku od svojih zvijezda. Koliko je Sadio Mane važan član za Redse, nema potrebe za trošenjem riječi. Nogometaš Senegala odigrao je 161 utakmicu za Liverpool i postigao 77 golova, ali već duže vrijeme nagovještava da bi mogao napustiti klub. Liverpool je želio priče okončati potpisivanjem novog ugovora, ali se stvar zakomplikovala.

Navodno je Mane imao novi ugovor na stolu još prije devet mjeseci, ali još uvijek ga nije potpisao. Bez obzira što je ugovorom vezan za Liverpool do 2023. godine, klub bi situaciju mogao riješiti prodavanjem nogometaša na ljeto!

Ne da oni to žele, ali pretpostavljaju da se boje da će i Mane izraziti želju za odlaskom. Razlog više za tako nešto je to što su za njega zagrijana dva europska velikana: prvi je Real Madrid, drugi Paris Saint-Germain. Ali tko želi dobiti Manea, morat će duboko segnuti u svoj džep. Za manje od 150 milijuna funti navodno Liverpool ne razmišlja o prodaji.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!