NaslovnicaVijestiThiago Alcantara stiže u Premier ligu, ali ne u Liverpool!

Thiago Alcantara stiže u Premier ligu, ali ne u Liverpool!

Iako se često može osjećati kao da će se neizbježni transfer dogoditi, timovi će uvijek riskirati ako ne ubrzaju stvari oko dogovora.

Thiago Alcantara stiže

Thiago Alantara je već neko vrijeme povezan sa Liverpoolom, ali izvještaj Sport Bilda, sada sugerira da je Manchester City došao sa boljom ponudom.

Thiago je prije radio sa Pep Guardiolom u Barceloni i Bayernu, pa bi to imalo mnogo smisla.

Međutim, takve situacije da će drugi tim potpisati igrača inače dolaze od strane igračevog kluba ili agenta igrača koji žele da, u ovom slučaju ‘Liverpool’, ubrza stvari oko transfera.

U izvješću o trenutnoj situaciji se govori kako je Thiago dogovorio osobne uvjete sa Liverpoolom, ali oni još nisu uspjeli poslati prihvatljivu ponudu Bayernu.

Morate vjerovati da City ne bi imao problema sa plaćanjem bilo kakve naknade za transfer ili sa velikim plaćama, tako da bi ovo mogla biti loša vijest za Liverpool, bila ona istinita ili ne.

Ako Manchester United, Chelsea ili Arsenal ne pokažu dramatično poboljšanje, City i Liverpool će se ponovo boriti za titulu, a Jurgen Klopp će biti bijesan ako bi Thiago postao ključni igrač Cityja u osvajanju naslova sljedeće sezone.

Stoga, Liverpool nema vremena za razmišljanje, inače će im Građani oteti igrača. Thiago bi definitivno bio i više nego sretan da ponovno radi sa Guardiolom.

Manchester City u subotu igra protiv Lyona u četvrtfinalu Lige prvaka gdje su ogromni favoriti za pobjedu sa koeficijentom od 1.22 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!