NaslovnicaVijestiThiago Motta: Jose Mourinho je dobar trener i vrlo jaka osoba

Thiago Motta: Jose Mourinho je dobar trener i vrlo jaka osoba

Vezni igrač Paris Saint-Germaina Thiago Motta izjavio je da je njegov bivši trener Jose Mourinho “vrlo jaka osoba”, te ga je podržao u njegovom mogućem budućem klubu, Manchester Unitedu.

jose mourinho thiago motta

Špekulacija o Mourinhovom preuzimanju klupe Manchester Uniteda sve je više i više, te bi već ovog ljeta mogao zamijeniti Louisa van Gaala.

Portugalac je krajem prošle godine otpušten iz Chelseaja nakon što je samo šest mjeseci ranije klubu donio titulu prvaka engleske Premier lige.

Kao glavni razlog loše forme “Plavaca” sa početka sezone navodi se Mourinhov sukob sa pojedinim igračima u klubu, ali Motta, koji je osvojio triplu krunu u Interu 2010. godine pod njegovim vodstvom, tvrdi da Mourinho prema svojim igračima postupa kao prema obitelji.

U izjavi za Mirror rekao je: “Mourinho je veoma jak trener i jaka osoba. Možda mu to ponekad zasmeta u klubu koji vodi, ali morate ga poštovati zbog izjave da će biti na njegov način, ili nikako. Njegovo znanje o igri je neosporno.”

“Ono što on zahtijeva od svih u klubu je obiteljska atmosfera, sve što se događa u klubu, ostaje u klubu. On neće tražiti da svi igrači budu u dobrim odnosima, jer je to nemoguće, ali će tražiti da se svi problemi rješavaju unutar kluba i da ne izlaze u javnost.”

Unitedova loša forma je nagomilala pritisak na Van Gaalova leđa u posljednjih nekoliko mjeseci i sve je izgledniji odlazak Nizozemca na kraju sezone, godinu dana prije isteka ugovora.

Mourinho bi u tom slučaju zasigurno bio prva meta Manchester Unitedovih čelnika, iako je nedavno imao problema u Chelseaju, i dalje je jedan od najuspješnijih trenera svih vremena.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!