NaslovnicaVijestiThibaut Courtois se izjasnio o svojoj budućnosti

Thibaut Courtois se izjasnio o svojoj budućnosti

Golman Chelseaja, Thibaut Courtois nije isključio mogućnost da napusti londonski klub u ljetnom prijelaznom roku, on je takođe izrazio nezadovoljstvo zbog neosvajanja trofeja ove sezone.

Thibaut Courtois

Sjajni belgijski čuvar mreže sve više se spominje da bi mogao promijeniti sredinu u ljetnom prijelaznom roku, a prvi u redu za njegov potpis stoji Real Madrid.

“Ne kažem da neću ostati, još uvijek ne znam. Imam još tri godine ugovora i moram vidjeti kakvi su planovi Chelseaja. Točno je da loša sezona dosta mijenja, do sada sam stalno osvajao trofeje, nadam se da će naredna biti uspješnija”, rekao je Courtois za nacionalnu televiziju Belgije.

Courtois se trenutno nalazi na pripremama belgijske reprezentacije, a on je za televiziju Belgije također rekao da je intenzitet treninga u belgijskoj reprezentaciji mnogo jači nego u Chelseaju, čime je možda nesvjesno dao do znanja da stanje u Chelseaju nije baš najbolje.

“Ovdje, u reprezentaciji je intenzitet treninga puno, puno veći u odnosu na londonski tim. Ovdje se nalaze samo najveće međunarodne zvijezde, zbog tog je intenzitet je veći. U Chelseaju dio tima trenira i sa mlađim igračima”, rekao je Thibaut Courtois.

Chelsea, čiji je Courtois član od 2011. godine, s tim da je tri godine proveo na pozajmici u Atleticu, ove sezone igra katastrofalno. Nalaze se tek na desetoj poziciji, tako da će vjerovatno ostati bez europskog takmičenja sledeće sezone iako je do kraja sezone ostalo još osam utakmica, mada teško da će se nešto promijeniti. Chelsea bi u junu trebao dobiti novog trenera, a to će biti Antonio Conte. Ove polusezone tim je vodio Guus Hiddink koji je naslijedio Josea Mourinha na klupi ‘Bluesa’.

Courtois je jedna od rijetkih svijetlih točki “Plavaca” ove sezone, u kojoj je Chelsea razočarao i već na startu predao šampionsku titulu. Ovaj 23-godišnji vratar tijekom karijere branio je za Genk i madridski Atletico.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!