NaslovnicaVijestiTimo Werner se u siječnju vraća u Bundesligu. Chelsea već ima spremnu...

Timo Werner se u siječnju vraća u Bundesligu. Chelsea već ima spremnu zamjenu

Napadač Chelseaja Timo Werner bi se mogao vratiti u Bundesligu već u siječnju, točnije u Bayern Munchen. Ovaj 25-godišnjak, koji se tek prošlog ljeta pridružio Plavcima iz Leipziga, povezan je sa šokantnim povratkom u Bundesligu samo 18 mjeseci nakon dolaska na Stamford Bridge.

Timo Werner

Werner nije ispunio očekivanja od prelaska u Chelsea za 47 milijuna funti, nakon što je prošle sezone u Premier ligi postigao samo šest golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čini se da bi se uskoro mogao vratiti natrag u Njemačku, a Bayern je glavni favorit za njegov potpis.

Julian Nagelsmann je uspio izvući ono najbolje iz Wernera tijekom svog vremena u Leipzigu, a navodno to želi učiniti u svojoj novoj ulozi na Allianz Areni.

Transfer bi predstavljao razočaravajući završetak Wernerovog vremena u Chelseaju, koji će se sigurno pamtiti po njegovoj katastrofalnoj formi.

Međutim, Plavci bi ga mogli zamijeniti sa igračem kojeg već imaju u timu i tako uštediti novac za druga pojačanja. Radi se o 20-godišnjem Hudson Odoiju koji preferira igrati na napadačkim pozicijama i u mnogim prilikama je briljirao. Thomas Tuchel ga je štedljivo koristio otkako je stigao sredinom siječnja i to najviše po desnoj strani gdje je igrao ulogu beka-krila.

Bayern je jedno vrijeme bio zainteresiran za Engleza, ali sada žele vratiti Wernera u Bundesligu, jer vjeruju da Nagelsmann može da vrati njegovo samopouzdanje i staru formu koju je imao u Leipzigu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!