NaslovnicaVijestiToni Kroos završava karijeru: "Uvijek sam govorio da će Real biti moj...

Toni Kroos završava karijeru: “Uvijek sam govorio da će Real biti moj posljednji klub u karijeri.”

U neočekivanom potezu koji je šokirao mnoge u svijetu nogometa, legendarni njemački reprezentativac, Toni Kroos, najavio je kraj svoje impresivne karijere! U dobi od trideset i četiri godine, Kroos je donio tešku odluku o završetku svoje profesionalne nogometne avanture nakon što mu istekne ugovor s Real Madridom 1. srpnja ove godine.

Kroz emotivnu objavu na društvenoj mreži Instagram, Kroos se zahvalio Real Madridu i svim suradnicima na deset godina provedenih u klubu.

“Donio sam odluku o završetku karijere nakon Europskog prvenstva. Uvijek sam govorio da će Real biti moj posljednji klub u karijeri. Sretan sam i ponosan što sam donio ovu odluku. Uvijek sam želio završiti karijeru na vrhuncu. Sada idemo po 15. titulu prvaka Europe!”, izjavio je Toni Kroos.

Prije dolaska u Real Madrid, Kroos je nosio dresove Bayerna iz Münchena i Bayer Leverkusena. Tijekom svoje karijere, osvojio je ukupno 31 trofej s klubovima. U 751 odigranoj utakmici, postigao je 73 gola i ostvario 165 asistencija. Njegov impresivan niz trofeja uključuje naslove prvaka, nacionalne kupove i Superkupove u Njemačkoj i Španjolskoj, te čak pet puta Ligu prvaka, UEFA Superkupove i Svjetska klupska prvenstva.

Za njemačku reprezentaciju, Kroos je odigrao 108 utakmica, postigavši 17 golova i ostvarivši 21 asistenciju. Bio je ključni igrač u osvajanju Svjetskog prvenstva 2014. godine i doprinio je osvajanju trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

Odlazi u mirovinu kao jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Njegova inteligencija na terenu, precizni pasovi i sposobnost mijenjanja ritma igre činili su ga nezamjenjivim igračem u svakoj momčadi u kojoj je nastupao. Njegova nogometna baština ostat će vječno uklesana u svijetu nogometa.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!