NaslovnicaVijestiTorres o srceparajućem trenutku: Ta djevojčica iz BiH mi je ostala u...

Torres o srceparajućem trenutku: Ta djevojčica iz BiH mi je ostala u sjećanju

Bivši španjolski napadač Fernando Torres prisjetio se emotivnog trenutka, kada je sa reprezentacijom gostovao u Bosni i Hercegovini. Jedan od miljenika nogometne publike zasigurno je Fernando Torres. Igrač koji je stekao simpatije gdje god da je igrao, bile njegove partije sjajne ili pak nešto slabije.

Torres je nakon potpisa za Chelsea 2011. gostovao na klupskoj televiziji i odgovarao na navijača. Jedno od njih bilo je vezano za autograme. Tačnije, jednog od navijača zanimalo je koja je to najčudnija situacija u kojoj je Torres dao autogram. Nakon kratkog razmišljanja, Torres je odgovorio:

“Bili smo s reprezentacijom u Bosni i Hercegovini i dijelili autograme. Tamo su bili i ljudi koji su prikupljali novac u humanitarne svrhe, a zauzvrat su davali razne igračke, bicikle, medvjediće… Bila je tamo i jedna djevojčica koja nema roditelja, siroče. Ona je imala samo jednu igračku, jednog medvjedića i pokazala mi ga je jer je htjela da ga potpišem. Bio je to velik šok za mene, rekao je Torres pa zaključio:

“Naravno da smo pomogli fondaciji tamo, a svakom smo djetetu iz sirotišta poslali igračku. Još smo u kontaktu, pišemo im pisma, ali eto, to je bio šok za mene” prisjetio se.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!