NaslovnicaVijestiTOTALNA RASPRODAJA: Barcelonu napušta čak deset nogometaša!

TOTALNA RASPRODAJA: Barcelonu napušta čak deset nogometaša!

Prednost od tri pogotka iz prve utakmice nije bila dovoljna da katalonski izbori plasman u finale Lige prvaka. Redsi su slavili sa 4:  i prouzrokovali su veliko razočarenje u Barceloni.

KLUB BARCELONA

Ovaj poraz također je jedan od razloga zašto Katalonci žele obnoviti tim u ljeto. Prema Diario Sportu, uprava kluba su spremna je prodati čak deset nogometaša iz prvog tima. Samo je Lionel Messi nedodirljiv.

DA LI JE ZASLUŽIO OVO? Ronaldo uputio velike kritike na račun Lionela Messija!

Među igračima koji mogu pronaći novog poslodavca, posebno se žele “riješiti” triju zvijezda, jer bi mogli dobro zaradili njihovom prodajom, a istodobno bi i uštedjeli visoke prihode, tako da bi se oslobodilo mnogo sredstava za plate igrača.

Samuel Umtiti, Philippe Coutinho i Ivan Rakitić su igrači koji neće imati značajniju ulogu u momčadi sljedeće sezone. Ispred Umittija, Clement Lenglet i Gerard Pique imaju prednost, Coutinho je rezerva Ousmane Dembeleu, a Rakitić bi mogao biti zamjena za Frankie de Jong.

Osim njih, u Barci su spremni su poslušati ponude za Malcoma, Jasper Cillessean, Thomas Vermaelean i Rafinhu. Također, Camp Nou će napustiti Kevin-Prince Boateng i Jeison Murillo, koji su posuđeni, a Jean-Clair Todibo bi mogao otići negdje na posudbu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!