NaslovnicaVijestiTRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Avion u kojem je bio novi nogometaš Cardiffa Emiliano...

TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Avion u kojem je bio novi nogometaš Cardiffa Emiliano Sala nestao sa radara!

Prije nekoliko dana Cardiff City je ozvaničio rekordan transfer a u klub je stigao Emiliano Sala koji još uvijek nije ni šutnuo loptu, a u klubu se već boje za njega. Na letu između Nantesa i Cardiffa, nestao je mali privatni avion u kojem je navodno bio Sala. Spasioci trenutno sporovode akciju u kojoj traže avion.

BBC izvještava da je mali avion nestao, prevozeći dvije osobe u njemu. Avion je poletio iz francuskog Nantesa u Cardiff, Wales, gdje nikada nije sletio. Kontrola zračnog prometa izgubila je kontakt s zrakoplovom ubrzo nakon što je “napustio” kontinent. Aktivirane su relevantne službe koje sada istražuju nestanak zrakoplova.

CHELSEA POSLAO PONUDU: 101 milijun funti za zvijezdu Barcelone! – ZAMJENA ZA HAZARDA!

Jedan od dvoje ljudi u avionu trebao je biti nogometaš Emiliano Sala, koji je prije nekoliko dana postao najskuplji nogometaš u historiji Cardiffa. Argentinac je do sada igrao za francuski Nantes, tako da uistinu nije nemoguće da je upravo on bio u avionu koji je nestao.

Još nema potvrde, ali francuski i britanski mediji već izvještavaju da je nogometaš bio u zrakoplovu. Akcija spašavanja je već u tijeku, nakon koje će biti poznato više informacija.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!