NaslovnicaVijestiTragedija u Njemačkoj: Pobjedu Stuttgarta pokvarila smrt

Tragedija u Njemačkoj: Pobjedu Stuttgarta pokvarila smrt

Stuttgart koji ove sezone vodi grčevitu borbu za opstanak u sobotu navečer je slavio u vrlo važnom susretu protiv Herte, ali pobjedu kluba zasijenila je tragična vijest sa stadiona.

Pobjedivši protiv Herthe iz Berlina, Stuttgart je jučer zabilježio tri važna boda u borbi za opstanak u Bundesligi. No proslava nije bila onakva kakva je mogla biti, jer je sa stadiona Mercedes-Benz Arene stigla neugodna i veoma tužna vijest. Kapetan kluba Christian Gentner bio je najviše pogođen sa tom vješću.

RIVALDO PRIZNAO: Evo koju zvijezdu Real Madrida bi volio vidjeti u dresu Barcelone!

Kako su potvrdili iz kluba,  Gentnerov otac Herbert iznenada je umro na tribinama. Igrači iz kluba kojima su se pridružili i ostali nogometaši sa njemačke nogometne scene, već su izrazili sućut.

36-godišnji Gentner je dječak Stuttgart i njihov je član gotovo svoju čitavu karijeru. Tri godine je proveo u Wolfsburgu (s kojim je bio prvak) a zatim se vratio u Stuttgart. Još jednu uspješnu godinu imao je u sezoni 2009/2010 kada je došao i do njemačke reprezentacije a sa Stuttgartom je također bio prvak Njemačke davne 2007. godine.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!