NaslovnicaVijestiTransfer glasine: 26-godišnjak na meti Intera i Milana, Coutinho ipak ne ide...

Transfer glasine: 26-godišnjak na meti Intera i Milana, Coutinho ipak ne ide u United, David Neres od naredne sezone u Londonu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Izgleda da će Florian Thauvin napustiti Marseille na kraju sezone zbog interesa Intera i AC Milana, javlja  France Football. 26-godišnji krilni igrač je u pregovorima s francuskim ekipama i čini se da će Italija biti njegovo sljedeće odredište. Ne samo da su ga klubovi u Milanu pokušavali namamiti, nego je Napoli također jedan od zainteresiranih klubova.

NEVJEROVATNA CIFRA: Iz Napolija poručili Unitedu koliko traže za Koulibalyja!

Arsenal je ozbiljno zainteresiran za Davida Neresa, javlja CalcioMercato. Jedan od skauta kluba bit će prisutan u utorak kada će Ajax gostovati kod Juventusa u utakmici Lige prvaka. Očekuje se da će Neres koštati najmanje 35 milijuna eura ako napusti Ajax ovog ljeta.

Manchester United je izašao iz utrke za Philippea Coutinha te sada samo Paris Saint-Germain ostaje u lovu na njega, navodi Sport. Coutinho nije spreman otići u Manchester United zbog svoje odanosti bivšem klubu Liverpoolu, jer ne želi razočarati svoje pristaše na Anfieldu. Neymar, međutim, radi na tome da dovede svog suigrača iz reprezentacije u Pariz, a klub je već stupio u kontakt s agentima zvijezde Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!