NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Abraham odlučio reprezentativnu budućnost, Honda se nudi još jednom velikanu,...

Transfer glasine: Abraham odlučio reprezentativnu budućnost, Honda se nudi još jednom velikanu, Monaco dovodi sjajnog napadača za sitniš

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Keisuke Honda potpisao za Pachucu

Mlada zvijezda Chelseaja Tammy Abraham prihvatit će poziv Engleske i prekinuti špekulacije oko svoje internacionalne budućnosti, izvještava The Telegraph. Menadžer Engleske Gareth Southgate objavit će svoj sljedeći spisak u četvrtak, a podrazumijeva se da Abraham neće oklijevati igrati ako bude izabran, čime bi se prekinule nade Nigerije da 21-godišnjak zaigra za njih.

NICOLAS PEPE OTKRIO: Evo zašto je izabrao Arsenal ispred Bayern Munchena!

Japanski internacionalac napustio je na ljeto Melbourne Victory i od tada traži novi klub, nakon što se je nedavno preko Twittera ponudio da zaigra za Manchester United. 33-godišnjak se u ponedjeljak vratio na društvene mreže kako bi još jedan put uvjerio klub da ga potpiše, ovog puta ciljajući na Milan, klub čiji je dres nekada nosio.

Islam Slimani postigao je četiri gola i upisao još pet asistencija, otkako je ljetos prešao u Monaco na posudbu iz Leicestera. Klub iz Ligue 1 ima mogućnost kupnje 31-godišnjeg napadača a otkupna cijena je postavljena na samo 10 milijuna eura, prenosi France Football.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!