Transfer glasine: Ashley Cole se vraća u Englesku, Ajax odredio cijenu za De Ligta i De Jonga, Arsenal pravi senzacionalan transfer

Nešto više od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Ashley Cole mogao bi biti na putu natrag u Englesku nakon što je dobio ponude od klubova iz Championshipa, jaavlja The Mirror. Cole je odbio ugovor LA Galaxya, jer su mu navodno smanjili primanja te bi tako 37-godišnjak mogao da se vrati u domovinu po drugi put.

JORGINHO OPTUŽIO TRI SUIGRAČA: Evo tko su krivci za poraz od Tottenham Hotspura!

Ajax je odlučio postaviti cijenu od 140 milijuna eura za svoja dva dragulja Frenkie de Jonga i Matthijsa de Ligt, javlja Mundo Deportivo. Manchester City i Barcelona su povezani s oba igrača, a Juventus i Paris Saint-Germain također prate de De Ligta zaa kojeg Ajax traži oko 65 miliona eura.

Arsenal razmišlja o tome da u januaru pošalju ponudu za Jamesa Rodriguza vrijednu 60 milijuna funti, tvrdi Don Balon. Kolumbijski reprezentativac je nezadovoljan u Bayernu i nada se da će napustiti klub što prije no problem bi mogao predstavljati Real Madrid sa kojim James ima ugovor jer navodno Kraljevski klub ne želi prodati Kolumbijca.