NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Alaba bi mogao napustiti Bayern, transfer De Ligta gotova stvar,...

Transfer glasine: Alaba bi mogao napustiti Bayern, transfer De Ligta gotova stvar, legenda kluba preuzima Chelsea

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Dvadesetšestogodišnjak je dio Bayernove momčadi još od 2009. godine, ali je izjavio kako bi se mogao zamisliti da igra negdje drugdje. “Mogu zamisliti da pokušam nešto drugo, nešto novo u karijeri, ali stvarno se osjećam ugodno u Bayernu”, rekao je Alaba za BILD. “Španjolska, Engleska. U Španjolskoj bi to bila dva velika kluba, vjerovatno. Real ili Barcelona. Također veliki klubovi u Engleskoj su intersantni.”

“Griezmann je u kontaktu sa samo jednim klubom”

Matthijs de Ligt rekao je agentu Mino Raioli da mu ovoga ljeta osigura odlazak u Barcelonu, objavio je danas Mundo Deportivo. Branitelj Ajaxa već je vodio razgovore s Liverpoolom i Paris Saint-Germainom, ali je odlučio da je Camp Nou idealno mjesto za njega i njegov daljni razvoj.

Frank Lampard i trener Wolvesa Nuno Espirito Santo glavni su kandidati za preuzimanje klupe Chelseaja ako klub prekine saradnju sa Maurizio Sarrijem. The Sun izvještava da je vjerojatno da će Talijan biti razriješen dužnosti prije kraja sezone, a Stamford Bridgeu raste uvjerenje da je Sarri pogrešan čovjek za ovu ekipu te su navijači odlučili bojkotirati naredne dvije utakmice kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!