NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Alaba na izlaznim vratima Bayerna, dva velikana u borbi za...

Transfer glasine: Alaba na izlaznim vratima Bayerna, dva velikana u borbi za Donnarummu, Joao Felix bi mogao u Englesku

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Alaba odgovorio na šepkulacije o njegovom odlasku u Manchester City

Zinedine Zidane sprema se na ljeto pokušati dovesti igrača Bayerna, Davida Alabu – prenosi Bild. 27-godišnjak ima samo još jednu godinu u svom trenutnom ugovoru na Allianz stadionu, a razgovori o produženju zuastavili su se posljednjih tjedana. Real se nada da će iskoristiti situaciju, ali Alaba je također povezan s Barcelonom.

Raskošan život Hernána Crespa: Spavao sam s velikim brojem žena

Paris Saint-Germain i Chelsea su zainteresirani za potpisivanje golmana Milana Gianluigija Donnarumme – navodi Tuttosport. Francuski prvaci spremni su uključiti Alphonsea Areola u bilo koji mogući dogovor, dok se u Chelseaju nadaju da će Kepu poslati na San Siro u zamjenu za talijanskog vratara. Međutim, Milan bi radije novac ako već moraju prodati Donnarummu, što bi PSG-u moglo pružiti prednost zbog financijske moći.

Manchester United želi da Joao Felix krene stopama Cristiana Ronalda postajući najnovija portugalska zvijezda koja je došla na Old Trafford, javlja Le10 Sport. U Unitedu imaju dobar odnos s Jorgeom Mendesom, Felixovim agentom, koji također zastupa Ronalda i Bruna Fernandesa. Međutim, iako Man Utd vidi Felixa kao nositelja kluba u budućnosti, Atletico Madrid ga vjerojatno neće pustiti samo jednu sezonu nakon što su ga kupili.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!