NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Alderweireld se seli u Italiju, Rangersi dovode tri igrača Liverpoola,...

Transfer glasine: Alderweireld se seli u Italiju, Rangersi dovode tri igrača Liverpoola, Herrera potpisao ugovor sa novim klubom

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Juventus prati belgijskog defanzivca i nogometaša Tottenhama Toby Alderweirelda, koji ne bi imao ništa protiv selidbe u Italiju, javlja Calcio Mercato. Tridesetogodišnjak ima klauzulu o otkupu od 25 milijuna funti i mogao bi doći u iskušenje da zamijeni Premijer ligu za Seriju A, unatoč tome što su Spursi ove sezone dogurali daleko u Ligi prvaka.

STARA DAMA ŽRTVUJE TRI IGRAČA: Prikupljaju sredstva da vrate bivšu zvijezdu od 130 milijuna eura!

Steven Gerrard želi iskoristiti svoje kontakte u Liverpoolu kako bi na Ibrox doveo Ryana Kenta, Bena Woodburna i Curtisa Jonesa, tvrdi Football Insider. Kent je impresionirao u Rangersima tijekom posudbe u ovoj sezoni, ali bivši kapiten Redasa želi u potpunosti iskoristiti svoj autoritet na Anfieldu kako bi pojačao momčad u napadu na titulu.

Vezni igrač Manchester Uniteda Ander Herrera dogovorio je četverogodišnji ugovor s PSG-om, izvještava AS. Nakon isteka ugovora, 29-godišnjak će se pridružiti prvacima Ligue 1 kao slobodan igrač kada ova sezona završi. Athletic Bilbao je navodno pokušao potpisati svog bivšeg igrača u posljednjem trenutku, ali PSG-ova ponuda bila je finansijski mnogo bolja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!