NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ancelotti u Everton dovodi Brazilca, United kupuje defanzivca za 40...

Transfer glasine: Ancelotti u Everton dovodi Brazilca, United kupuje defanzivca za 40 miliona, Kante napušta Chelsea?

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

U Evertonu su spremni poslati ponudu u iznosu od 25 milijuna funti za napadača Gremia Everton Soares – navodi ESPN. Carlo Ancelotti već je vodio razgovore s 23-godišnjakom, a Karamele se nadaju da će moći zaključiti ugovor do kraja transfer roka u januaru. Ako se Soares doista pridruži Evertonu, pridružit će se brazilskim internacionalcima Richarlisonu i Bernardu na Goodison Parku.

Rio Ferdinand otkrio prvo pojačanje Manchester Uniteda ove zime: Na Twitteru objavio ime zvijezde koja stiže na Old Trafford!

Manchester United spreman je poslati ponudu u iznosu od 40 milijuna funti za srednjeg defanzivnog igrača West Hama Issa Diopa – navodi The Sun. Crveni đavoli će se vjerojatno suočiti s konkurencijom za potpis 23-godišnjaka, jer Chelsea i Spursi također žele pojačati konkurenciju u svojoj odbrani. Diop je ove sezone upisao 15 nastupa u Premier ligi za West Ham i jedan je od najboljih igrača ovog kluba.

Veznjak Chelseaja N’Golo Kante želi se preseliti u Real Madrid, prenosi Sun. Sjajni defanzivni vezni igrač želi novi izazov u Španjolskoj, a Los Blancosi su spremni potrošiti preko 100 milijuna funti na njega. Za francusku zvijezdu interes su pokazali i Bayern München i Juventus.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!