NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal dovodi srpskog veznjaka, reprezentativac Hrvatske na meti velikih klubova,...

Transfer glasine: Arsenal dovodi srpskog veznjaka, reprezentativac Hrvatske na meti velikih klubova, Courtois na ljeto napušta Chelsea

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Skauti Arsenala pratili su nogometaša Benfice Andriju Živkovića u subotu, kada je odigrao impresivan susret protiv Rio Avea te tako oduševio ljude iz Arsenala, javljaju portugalski mediji. Živković je dugoročna meta Topnika a Živković koji inače igra kao krilo, bio je sjajan u središnjem dijelu terena protiv Rio Ave, te je tako pokazao svoju raskošnost. Arsenal je glavni kadnidat za njegov potpis a odavno ga već prati i United, no transfer u Arsenal je realnija opcija.

>> Manchester United potpisuje jednog od tri najbolja veznjaka na svijetu

Mateo Kovačić je na meti Manchester Uniteda, Tottenhama, Intera i Juventusa, javlja AS. Hrvatski veznjak se borio s brojnim povredama ove sezone te je upisao samo sedam nastupa. Međutim, Real želi zadržati reprezentativca Hrvatske i do sada su odbijali sve upite oko njegovog transfera.

[su_bonus]

Španjolski list Marca tvrdi da će Thibaut Courtois odbiti novi ugovor koji mu je predložila uprava Chelseaja u pokušaju da isforsira svoj transfer u Real Madrid. Izvješće tvrdi da je Španjolska jedina destinacija gdje reprezentativa Belgije želi nastaviti svoju karijeru, jer 25-godišnjak ulazi u ključne godine svoje profesionalne karijere, te je jasno da želi igrati na najvšem mogućem nivou.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!