NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal potpisao španskog veznjaka, Leicester dovodi veliko pojačanje, Liverpool prodaje...

Transfer glasine: Arsenal potpisao španskog veznjaka, Leicester dovodi veliko pojačanje, Liverpool prodaje mladog Engleza

Početkom mjeseca počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Dani Ceballos pridružit će se Arsenalu na jednogodišnju posudbu nakon što je Real Madrid odbio ponudu za transfer od Tottenhama, prenosi ESPN FC. Spursi su željeli potpisati ugovor s 22-godišnjakom koji bi uključivao mogućnost kupnje, što je dovelo do toga da u Madridu odbije njihovu ponudu. Ipak, Arsenal se zadovoljio sa posudbom što je išlo u koristi i Reala.

ŽELI BIVŠEG IGRAČA: Conte poručio upravi Intera da mu dovedu zvijezdu Chelseaja!

Leicester je ponudio povećanje plaće veznjaku Sampdorie Dennisa Praeta kako bi ga namamio na King Power Stadium. Prema Leicester Mercury-u, 25-godišnjakinja je u utorak izostavljen sa treninga a također je meta i Milana. Lisice još nisu podnijele službenu ponudu, ali se nadaju da će brzo postići dogovor nakon što su Praetu ponudili značajno povećanje plaće.

Liverpool je ovog ljeta spreman da trajno proda veznjaka Engleske ispod 21 godine, Ovie Ejariu. Kako javlja Liverpool Echo, Redsi su spremni poslati veznjaka ponovo na posudbu, ali su također otvoreni i za njegovu prodaju. Ejaria je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Readingu, zabivši jednom u 16 nastupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!