NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal ima priliku dovesti veliko pojačanje iz Atletica, Barca se...

Transfer glasine: Arsenal ima priliku dovesti veliko pojačanje iz Atletica, Barca se ne može riješiti Umtitija, niko ne želi Tima Wernera?

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Liverpool je predstavnicima Tima Wernera rekao da klubu treba više vremena da odluči želi li dovesti zvijezdu RB Leipziga, javlja Guardian. Redsi neće slati službenu ponudu dok klub ne shvati kakav utjecaj ima koronavirus na transfer tržište. Werner je izjavio da namjerava ovog ljeta napustiti Bundesligu, rekavši Bayernu iz Münchena da nije zainteresiran za ostanak u Njemačkoj.

Više sam se družio sa Džekom nego sa trudnom suprugom

Barcelona se na sve načine pokušava riješiti Samuela Umtitija, izvještava CalcioMercato. Umtiti je ponuđen Juventusu i Interu kao dio transfera za Miralema Pjanića i Lautara Martineza, dok je također bio predmet razgovora s Napolijem. Međutim, sva su tri kluba iz Serie A ostala neuvjerena, a transfer u Premier ligu najvjerojatniji je scenarij.

Veznjak Atletico Madrida Thomas Partey jasno je dao do znanja da preferira prelazak u Arsenal, prenosi Telegraph. Zvijezda iz Gane je već nekoliko mjeseci u vezi s Arsenalom jer Mikel Arteta želi da pojača sredinu terena. Partey je za prelazak u Arsenal i nada se da će se klubovi dogovoriti.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!