NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arteta želi nogometaša iz Citya, Real troši velike novce za...

Transfer glasine: Arteta želi nogometaša iz Citya, Real troši velike novce za napadača iz Bundeslige, Inter i Roma mjenjaju igrače

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Mikel Arteta dovodi

Arsenalov šef Mikel Arteta zainteresiran je za potpis defanzivca Manchester Cityja Johna Stonesa – piše The Sun. Engleski reprezentativac ne isključje napuštanje stadiona Etihad, čak i ako bi se radilo samo o posudbi. Arteta se nada ponovnom spajanju sa Stonesom nakon što ga je tri godine trenirao u Cityju, a Pep Guardiola možda će biti spreman nadoknaditi njegov odlazak.

SLUŽBENO: Quique Setien novi je trener Barcelone!

Napadač Leipziga Timo Werner predmet je interesa Real Madrida – javlja njemački Sky. Los Blancosi žele da 23-godišnjak pravi konkurenciju Karimu Benzemi, jer je Luka Jović do sada razočarao. Real planira kupiti Wernera ovog ljeta, kada će mu biti dostupan 60 milijuna eura zbog klauzule u trenutnom ugovoru.

Inter je otvorio razgovore s Romom o razmjeni igrača prema kojoj bi Leonardo Spinazzola se pridružio Nerazzurrima, a Matteo Politano krenuo drugim putem, javlja Gianluca Di Marzo. Roma jeprisiljena promijeniti planove za transfer nakon što je Nicola Zaniolo “out” do kraja sezone zbog ozljede koljena koju je prtrpio protiv Juventusa tijekom vikenda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!