NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Aston Villa dovodi još jedno pojačanje, Sarri želi igrača Tottenhama,...

Transfer glasine: Aston Villa dovodi još jedno pojačanje, Sarri želi igrača Tottenhama, United kupuje u Juventusu?

Početkom mjeseca počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

dybala biti van terena

Aston Villa je ponudila 16 milijuna eura za krilo Brentforda, Said Benrahma, javlja l’Equipe. 23-godišnji Alžirski reprezentativac je imao ugovor na Griffin Parku do 2022. godine ali je odlučio da se ouša u Premier ligi. Benrahma je postigao 11 golova i upisao 17 asistencija u svim takmičenjima prošle sezone, dok je Brentford zauzeo 11. mjesto u prvenstvu.

ANTONIO CONTE PRIZNAO: Evo na koja tri igrača ne računa sljedeće sezone!

Novi šef Juventusa Maurizio Sarri se trudi da klub potpiše braniča Tottenhama Dannyja Rosea, prenosi Daily Mail. Spursi su voljni prodati engleskog braniča ovog ljeta jer bi se na njegovo mjesto trebao dovesti Ryan Sessegnon iz Fulhama. Sarri je upoznat sa kvalitetom Rosea jer je igrao protiv njega u Engleskoj, a pored njih interes su pokazali Schalke i PSG.

Ole Gunnar Solskjaer mogao bi dovesti Paula Dybalu u pokušaju da unese malo kreativnosti u ekipu Manchester Uniteda, tvrde u Daily Mailu. Međutim, Juventus je spreman prodati 25-godišnjaka ali mu neće dopustiti da ode za nešto manje od 70 milijuna funti. Dybala je postigao deset golova i upisao pet asistencija u 42 nastupa za Juventus prošle sezone, a također je povezan s Paris Saint-Germainom i Interom.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!