NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Atletico Madrid stvara "dream team", Havertz se seli u Italiju,...

Transfer glasine: Atletico Madrid stvara “dream team”, Havertz se seli u Italiju, Mbappe iduće ljeto napušta PSG

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Atletico Madrid najnoviji je klub koji je pokazao interes za zvijezdu Tottenhama, Christiana Eriksena, piše The Express. Danskom reprezentativcu trenutni ugovor istječe na kraju sezone, a s njim su povezani Manchester United, Real Madrid i Inter. No Atletico bi mogao u januaru poslati najveću ponudu i primamiti Eriksena na dolazak u Madrid.

ISPROVOCIRAO IH: Predsjednik Sportinga otkrio razlog zbog kojeg su odbili ponudu Tottenhama za Fernandesa!

Juventus planira započeti pregovore s Bayerom Leverkusenom oko veznjaka Kai Havertza, prenosi Calciomercato. Borussia Dortmund i Bayern München dugo vremena su povezani s 20-godišnjakom, ali Juve će iskoristiti priliku kada se dvije strane sretnu u Ligi prvaka kako bi započeli pregovore.

Paris Saint-Germain poručio je Barceloni kako očekuju da će Real Madrid narednog ljeta poslati ponudu za Kyliana Mbappea, prenosi Sport. Barcelona i Madrid obavili su razgovore s PSG-om ovog i nisu uspjeli u pokušajima da potpišu Neymara. Međutim, tijekom razgovora s katalonskim klubom, PSG im je dao do znanja da se Real također nada transferu Mbappea te bi tako iduće ljeto PSG mogao ostati bez dva najbolja igrača.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!