NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca i City prave veliku razmjenu, Bayern želi još jednog...

Transfer glasine: Barca i City prave veliku razmjenu, Bayern želi još jednog nogometaša Atletica, Timo Werner odbio Bayern jer želi u Englesku

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Manchester City je u naprednim pregovorima s Barcelonom radi potpisivanja Nelsona Semeda u zamjenu za Joaoa Cancela – navodi SPORT. City je spreman platiti naknadu koju traži Blaugrana plus bi u paketu poslali i Cancela. Finalni dogovor će se vjerojatno postići u narednim tjednima. Semedovi razgovori s Barcom o novom ugovoru su propali, a klub je spreman unovčiti defanzivca kad se transfer pijaca ponovno otvori.

Nevjerovatna i tužna ispovjest! Mladi engleski golman koji je mnogo obećavao prekinuo karijeru zbog društvenih mreža!

Bayern München pridružio se utrci kako bi potpisao veznjaka Atletico Madrida Thomasa Parteya – piše Eldesmarque. Arsenal i Paris Saint-Germain također prate 26-godišnjaka, koji u svom sadašnjem ugovoru ima ugrađenu otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura. Bayern traži zamjenu za  Javija Martineza, a Partey je na vrhu popisa njihovih želja.

Zvijezda RB Leipziga, Timo Werner, neće se pridružiti Bayernu ili bilo kojem drugom njemačkom klubu sljedeće sezone, prenosi Bild. Dvadesetpetogodišnji napadač umjesto toga je usmjerio svoju pažnju na Liverpool, gdje se želi povezati s menadžerom Jurgenom Kloppom. Redsi su ranije dovođeni u vezu sa Wernerom, no nejasno je hoće li uspjeti napraviti transfer ovog ljeta zbog Korona virusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!