NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca donijela odluku za Neymara, Dortmund krade velikog talenta od...

Transfer glasine: Barca donijela odluku za Neymara, Dortmund krade velikog talenta od Uniteda, Tottenham kupuje iskusnog defanzivca

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Neymar pronašao rupu

Barcelona je isključila mogućnost ponovnog potpisivanja Neymara iz Paris Saint-Germaina ovog ljeta, prenosi Catalunya Radio. Kriza nastala zbog coronavirusa trebala bi imati značajan ekonomski utjecaj na klub, što bi značilo transfer Neymara da ne dolazi u obzir u nadolazećem transfer roku. Međutim, pojačanje u napadu se traži na Camp Nouu, a napadač Intera Lautaro Martinez je glavna meta kluba.

Saudijski milioni na St. Jamesu: Allegriju astronomski budžet za transfere!

Borussia Dortmund sigurna je da će pobijediti Manchester United u borbi za potpis Jude Bellinghama, prenosi Daily Mail. Tinejdžer iz Birmingham Cityja ima tek 16 godina, ali je ove sezone upisaa 35 nastupa u svim natjecanjima za svoju ekipu, postigavši ​​četiri gola i upisavši još tri asistencije. On je nogometaš koji igra u veznom redu.

Tottenham je pokazao za centralnog beka Intera, iskusnog Diega Godina  – što je objavio Calcio Mercato. Jose Mourinho želi dovesti Urugvajca kako bi zamijenio Jana Vertonghena, koji bi ovog ljeta trebao postati slobodan agent. Manchester United je također povezan s transferom za Godina, koji je ove sezone nastupio na 16 utakmica u Serie A za Inter.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!