NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca dovodi veliko pojačanje, Inter i Bayern u borbi za...

Transfer glasine: Barca dovodi veliko pojačanje, Inter i Bayern u borbi za Nizozemca, Ziyech na meti velikih klubova

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Nakon što su potpisali Frenkie de Jong,a predstavnici Barcelone već su bili u kontaktu s Ajaxom zbog Matthjisa de Ligta, javlja radio Catalunya. Eric Abidal  je tako razgovarao s upravom Ajaxa o transferu koji će uključivati i Carlosa Alenu koji bi bio posuđen Ajaxu. Abidal, Barcin direktor nogometa, također je razgovarao o tom transferu s Aleninim predstavnicima koji nemaju ništa protiv posudbe.

Mbappe prokomentirao nevjerovatan promašaj Choupo-Motinga

Inter je skoncentrisan na Stevena Bergwijna jer žele osvježiti krilne pozicije u klubu, navodi FCInterNews. Očekuje se kako će Ivan Perišić i Antonio Candreva napustiti klub ovog ljeta, dok bi Keita Balde također mogao napustiti Inter nakon ove sezone. Bayern München također je već uspostavio kontakt s PSV-om jer traže zamjene za Riberya i Robbena.

Bayern München i Borussia Dortmund vode borbu za titulu Bundeslige, ali se također takmiče i za transfer Hakima Ziyecha. Ziyech je pod ugovorom do 2021. godine, ali nakon što je ove sezone eksplodirao u Ajaxu, mogao bi ovog ljeta napraviti veliki transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!