NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca na ljeto bira između dva napadača, Interu za dlaku...

Transfer glasine: Barca na ljeto bira između dva napadača, Interu za dlaku propao šokantan transfer, Lallana napušta Liverpool

Prije nekoliko dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Prema pisanju Daily Star-a, Barcelona preferira transfer Lautara Martineza ispred Pierre-Emericka Aubameyanga. To će za Arsenal biti olakšavajuća činjenica s obzirom na to da će Inter sada morati pokušati nagovoriti Argentinca da odbije ponudu Barce koja će na ljeto stići na adresu ovog kluba.

Dortmund u pregovorima sa Real Madridom za zvijezdu od 45 milijuna eura!

Inter je u januaru pokušao potpisati Francka Kessieja iz najvećeg rivala AC Milana. Calciomercato izvještava da su Nerazzurri razgovarali o mogućem transferu sa svojim gradskim rivalima, ali dvije strane nisu uspjele postići dogovor. Ipak, Nerazzuri bi se mogli vratiti po veznjaka na kraju sezone.

Adam Lallana mogao bi se ovog ljeta pridružiti Leicester Cityju, tvrdi The Telegraph. Lisice predvode nekoliko ekipa iz Premijer lige u borbi za nekadašnjeg engleskog reprezentativca, čiji ugovor istječe na kraju sezone. Tottenham, Arsenal i West Ham također ga prate, ali zasad nije bilo formalnih razgovora a sve je izglednije da Lallana ponovo udruži snage sa Rodgersom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!