NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca troši 60 miliona za napadača, Ake pred pragom velikog...

Transfer glasine: Barca troši 60 miliona za napadača, Ake pred pragom velikog transfera, Ozil napušta Arsenal prije kraja mjeseca

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Napadač Celte Vigo Maximiliano Gomez na meti je velikana Barcelone, piše Don Balon. Blaugrana se nadala da će ga uspjeti dovesti do kraja januara, ali Celta nije spremna prodati ga u ovoj fazi sezone. Celta je ipak spremna poslovati s Barcom za Maxi Gomez tijekom ljeta, uz naknadu od 60 milijuna eura.

JADON SANCHO SAVJETOVAO HUDSON-ODOIJA: Evo što mu je rekao o Bundesligi!

Chelsea je zainteresiran za dovođenje Nathana Akea natrag na Stamford Bridge iz ekipe Bournemoutha na ljeto. Plavci ga mogu dovesti za nakdnadu od 40 milijuna funti, jer imaju opciju buy-back koju su potpisali sa Bournemouthom kada je napustio klub 2017. godine.

Unai Emery se želi u narednim danima riješiti Mesuta Ozila kako bi u siječnju osigurao sredstva za transfer, tvrdi Daily Mail. Ozil je pao u nemilosti ove sezone pod palicom Emerya i bio je izostavljen iz sastava u zadnjem susretu protiv West Hama što je jasan znak da za njega u ekipi više nema mjesta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!