NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca u narednim danima dovodi napadača, mladi Holanđanin na meti...

Transfer glasine: Barca u narednim danima dovodi napadača, mladi Holanđanin na meti Arsenala, Chelsea kupuje u Lyonu

Prije nekoliko dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Barcelona posuđuje

Barcelona je označila napadača Real Betisa Lorenza Morona kao moguću transfer metu – javlja Marca. S obzirom da su Luis Suarez i Ousmane Dembele pretrpjeli teške povrede, Blaugrani je dopušteno potpisati zamjenu iz Španjolske prema propisima La Lige. Moron bi mogao biti dostupan za 30 milijuna eura iz Betisa, s tim što su Willian Jose i napadač Girone Cristian Stuani također povezani sa prelascima na Camp Nou.

Ovo je top 10 transfera zimskog prijelaznog roka

Veznjak Feyenoorda Orkun Kokcu predmet je interesa Arsenala – prenosi Daily Mail. Nizozemski klub spreman je na odlazak 19-godišnjaka ovog ljeta, ali vjerojatno će od Topnika tražiti naknadu veću od 15 milijuna funti. Arsenal je poslao skaute kako bi u posljednjih nekoliko utakmica pratili Kokcua.

Chelsea će na ljeto ponovo pokušati dovesti napadača Lyona Moussu Dembelea nakon što ga nisu mogli dovesti tijekom siječnja. Plavci na zimu nisu doveli nikoga i sasvim je sigurno kako će na ljeto krenuti u ofanzivu po Francuza. Lampard će navodno za ofanzivni dio ekipe imati na raspolaganju 150 miliona funti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!