NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca zbog Srbina odbila Griezmanna, Kante napušta Chelsea, Pjanić na...

Transfer glasine: Barca zbog Srbina odbila Griezmanna, Kante napušta Chelsea, Pjanić na meti tri velika kluba

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Luka Jović je glavna meta Barcelone ovog ljeta, a ne Antoine Griezmann. Barca raspravlja o tome hoće li potpisati dugoročnu zamjenu za Luisa Suareza ili kratkoročniju opciju. Joviću se smatra realnijom opcijom umjesto Griezmanna, koji bi koštao mnogo više dok bi Jovića doveli za manji iznos i riješili pitanje u napadu za narednih 10 godina.

MOURINHO OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najvrijedniji igrač na svijetu!

Juventus i Real Madrid čekaju na N’Gola Kantea, jer se uloga Francuza u Chelseajuznatno promjenila u odnosu na prošle sezone, piše Le10Sport. U PSG-u su također rekli da su zainteresirani, ali i dalje su na trećem mjestu na listi kandidatai, budući da su Juve i Real i glavni favoriti za njegovu kupovinu.

Miralem Pjanić je jedan od igrača koje će Real Madrid pokušati ovog ljeta dovesti u klub, pise CalcioMercato. Veznjak se smatra nezamjenjivim, ali ne i igračem kojeg ne bi prodali po svaku cijenu, jer nekoliko klubova i dalje zanima za reprezentativca BiH. Barcelona, Chelsea, PSG i Real Madrid su se prošlog ljeta borili za njegov potpis, a Madrid će se vjerojatno sam vratiti po njega ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!