NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona vraća "odbjeglog sina", Lampard kupuje tri vrhunska nogometaša, igrač...

Transfer glasine: Barcelona vraća “odbjeglog sina”, Lampard kupuje tri vrhunska nogometaša, igrač Verone na meti veliih klubova

Prije desetak dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Frank Lampard od odbora

Barcelona spreman ljetnu ponudu za krilo Wolvesa Adama Traorea – prenosi Birmingham Live. 24-godišnjak je karijeru započeo na Camp Nou, a navodno je Blaugrana zainteresirana za njegov povratak u klub na ljeto. Real Madrid, Liverpool i Manchester City također su povezani s Traoreom, ali vjeruje se da će povratak u Barcu biti najprivlačniji za Španca.

Manchester City se oglasio saopštenjem i najavio naredni korak

Prema Mirroru, Frank Lampard želi dovesti Jadona Sancha, Jude Bellinghama i Moussu Dembelea u svoju ekipu ovog ljeta. Nakon što su se već dogovorili za dovođenje krila Ajaxa Hakima Ziyecha u klub, Plavci se ne žele tu zaustaviti te će krenuti po napadača Lyona, Dembelea i sjajnog nogometaša Dortmudna, Jadona Sancha.

Inter i Napoli vode u utrci za potpis Marasa Kumbullu iz Verone – javlja Calcio Mercato. Chelsea je također pokazao zanimanje za 20-godišnjaka, ali su navodno već daleko iza Intera i Napolija koji su spremni ponuditi 20 miliona za ovog igrača.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!