NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona želi veznjaka Citya, Real nudi 70 miliona za mladog...

Transfer glasine: Barcelona želi veznjaka Citya, Real nudi 70 miliona za mladog Francuza, United pokazao interes za nogometaša Wolvesa

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Barcelona je spremna poslati ponudu za zvijezdu Manchester Cityja Bernarda Silvu, a o tome su ozbiljno diskutovali na dobro informisanom p”podcastu” Transfer Window. City je izbačen iz Lige prvaka nanaredne dvije godine i Barca bi upravo to mogla iskoristiti kako bi dovela Portugalca. Ipak, čini se da će Silva biti jedan od igrača kojeg bi Pep Guardiola očajnički trebao zadržati na Etihadu.

17 mu je godina, a već vrijedi 50 milijuna funti: Real Madrid kupuje u Francuskoj!

Real Madrid bi ovog ljeta mogao poslati ponudu za mladu zvijezdu Rennesa, Eduarda Camavingu, navodi Marca. Klub navodno već dvije godine prati ovog 17-godišnjaka, i vjerujeu kako je sada pravo vrijme za njegovu kupovinu kako ga ne bi izgubili kao što je bio slučaj sa Mbapeom. Smatra se da se Camavinga vrijedi oko 70 milijuna eura.

Napadač Wolvesa, Diogo Jota nalazi se na radaru Manchester Uniteda – piše Calcio Mercato. 23-godišnjak je ljetna transfer meta Crvenih vragova koji žele pojačati ofanzivni dio ekipe. Jota je ove sezone postigao samo tri pogotka u Premier ligi za Wolvese, ali je zato postigao čak devet na jedanaest odigranih utakmica u Europa ligi.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!