NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern dobio velike konkurente u borbi za Pepea, PSG kupuje...

Transfer glasine: Bayern dobio velike konkurente u borbi za Pepea, PSG kupuje zvijezdu Citya, napadač Milana na putu za Englesku

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Paris Saint-Germain se nada da će iskoristiti neuspjeh Manchester Cityja u Ligi prvaka tako što će u svoje redove dovesti Bernarda Silvu. Klub želi dovesti Silvu kao znak Kylianu Mbappeu i Neymaru koji pokazuju da se tim pojačava nakon što je ove godine rano napustio Ligu prvaka.

Izvršni potpredsjednik Uniteda priznao kako je dovođenje zvijezde bila velika greška!

Barcelona i Liverpool spadaju u niz klubova koji će se takmičiti za dovođenje Nicolas Pepea, prenosi Le10Sport. 23-godišnji napadač Obale Slonovače iza sebe ima sjajnu sezonu u Ligue 1, te je tako privukao pozornost europske elite. Osim dva polufinalista Lige prvaka, među njegovim “pratiocima” nalaze se i Inter, Chelsea, PSG i Bayern München.

Napadač Milana Andre Silva mogao bi se preeliti u Premier ligu sljedeće sezone, javlja Birmingham Mail. Smatra da su Wolvesi na pole-poziciji za njegov transfer zbog njegovog agenta Jorge Mendesa koji će ipak razmotriti svaku ponudu iz Premier lige kako bi pomogao napadaču da vrati staru formu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!