NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern dovodi vrhunsko pojačanje, ovo su kandidati za novog defanzivca...

Transfer glasine: Bayern dovodi vrhunsko pojačanje, ovo su kandidati za novog defanzivca Uniteda, Atletico dovodi čak tri nogometaša Porta

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

sterling real madrid

Manchester United traži alternative za Kalidou Koulibalya, koji se prema Independentu smatrana preskupom opcijom. Ole Gunnar Solskjær je identificirao Senegalca kao novog igrača Uniteda koji ipak nije spreman ispuniti zahtijeve Napolia od 90 milijuna funti. To bi moglo značiti da se klub okrene Harryju Maguireu, Milanu Skriniaru ili Tobyju Alderweireldu.

Bayern Munchen započeo pregovore oko transfera jedne od najvećih zvijezda Manchester Cityja!

Bayern München je počeo preovore s Manchester Cityjem o transferu Leroy Sanea, izvijestio je Daily Record. Sane je često bio izostavljen iz prvih jedanaest Pepa Guardiole ove sezone, a City je dao Bayernu dozvolu da pregovara s afentima nogometaša. City smatra da je prodaja najbolja opcija jer 23-godišnjaku ugovor ističe 2021 godine.

Atletico Madrid je vrlo blizu dovođenju Hectora Herrere, Felipea i Alex Telles iz Porta, navodi ESPN FC. Centralni veznjak Herrera pridružit će se besplatno, dok će Atletico platiti 25 milijuna eura za Felipea i 40 milijuna eura za Tellesa. Felipe će zamijeniti dugogodišnjeg stopera Diego Godina, dok će Telles na lijevom boku zamijeniti Lucas Hernandeza i Luis Filipea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!