NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern plaća zamjenu za Riberya čak 70 miliona, Atletico dovodi...

Transfer glasine: Bayern plaća zamjenu za Riberya čak 70 miliona, Atletico dovodi desnog beka, Tottenham kupuje sjajnog veznjaka

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Bayern München je vodeći klub u trci za Lilleovog napadača Nicolasa Pepea, tvrde francuski mediji. Reprezentativac Obale slonovače igrao je ove sezone u sjajnoj formi, vodeći Lile do drugog mjesta u ligi s 22 gola i 11 asistencija. Pepe je prethodno bio povezan s Liverpoolom i Manchester Unitedom.

BARCELONA KONTAKTIRALA UNITEDA: Zbog dobrih odnosa dva kluba, zvijezda Crvenih đavola će dobiti šansu za pregovore!

Atletico Madrid okrenuo je svoju pozornost prema Napoliju i Elseidu Hysaju, piše AS. Za 25-godišnjaka se kaže da ima klauzulu o otkupu od 50 milijuna eura, premda je vjerojatno da će Napoli razmotriti ponude i između 20 do 30 miliona eura.

Tottenham je usmjeren na zvijezdu Lyona Tanguy Ndombele, i klub se nada da će poboljšati svoj vezni red nakon što nisu dovodili nikoga u ekipu godinu i pol dana, navodi Sun. Klubovi su trenutno u slijepoj ulici što se tiče pregovora, s obzirom na naknadu – Lyon želi 70 milijuna funti, dok Spursi vjeruju da ga mogu dovesti za 50 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!