NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern poslao novu ponudu za Engleza, Lozano karijeru nastavlja u...

Transfer glasine: Bayern poslao novu ponudu za Engleza, Lozano karijeru nastavlja u Italiji, Everton želi nogometaša Barcelone

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Bayern München ne odustaje od kupovine krila Chelseaja Calluma Hudsona-Odoija, objavivši u četvrtak da su poslalu novu ponudu od 33 milijuna eura za 18-godišnjaka. Bayern je tako povećao su svoju početnu ponudu za tinejdžersku senzaciju sa 22 milijuna eura koju su Plavci odbili na Novu godinu.

CHELSEA SE BORI SA REAL MADRIDOM: Zamjena za Alvaro Moratu na korak od prelaska na Stamford Bridge!

Napoli je zainteresiran za potpisivanje napadača PSV Eindhovena Hirvinga Lozana, javlja Calcio Mercato. Nizozemski divovi procijenili su svog 23-godišnjeg nogometaša na oko 35 milijuna eura, a njegov trenutni ugovor sa klubom važi do 2023. godine.

Prema navodima Marce za napadač Barcelone Malcoma zainteresiran je Everton. Brazilac je već primio unosne ponude od klubove iz kineske Super lige a također je na radau i od nekoliko vrhunskih europskih klubova, unatoč tome što se nije uspio nametnuti u startnoj postavi kod Ernesta Valverdea tijekom prvih šest mjeseci u klubu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!