NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern spreman platiti 120 miliona Real Madridu, Falcao bi mogao...

Transfer glasine: Bayern spreman platiti 120 miliona Real Madridu, Falcao bi mogao u Italiju, Leicester dovodi bivšeg trenera Liverpoola

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Za Radamel Falcaa su zainteresirani iz AC Milana i Valencije, piše Don Balon. Budućnost napadača u Monaku je neizvjesna, iako bi ga klub želio zadržati u ekipi s novim ugovorom.
Nakon što ga je Atletico Madrid odbio kako bi potpisali Alvara Moratu, Falcao je rekao da je još uvijek zainteresiran za odlazak iz Monaca, a preseljenje u Milano dalo bi mu unosniji ugovor.

NEOČEKIVAN OBRT: Sarri objasnio situaciju sa Kepom, tvrdi da je sve nesporazum!

Bayern München je spreman platiti 120 milijuna eura za veznjaka Marca Asensia iz Real Madrida, piše Don Balon. Asensio je spreman napustiti Santiago Bernabeu nakon neslaganja sa trenerom kluba Santiago Solariem. Bayern je, kako se izvješćuje, već stupio u kontakt s igračem i ponudio mu unosan ugovor u pokušaju da ga namami u Njemačku.

Leicester će pokušati uvjeriti Brendana Rodgersa da napusti Celtic prije kraja sezone i naslijedi Claudea Puel na stadionu King Power, javlja Daily Mail. Lisice su Rodgersa učinile svojim prvim metom nakon što su otpustili Puela nakon serije loših rezultata te su spremni platiti Celticu 5 miliona funti za otkup njegovog ugovora.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!