NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern vraća igrača kojeg je prodao prije dvije godine, Oršić...

Transfer glasine: Bayern vraća igrača kojeg je prodao prije dvije godine, Oršić na putu za Englesku, poznata budućnost Coutinha

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

DINAMO NAGRAĐUJE

Igrači Bayerna iz Münchena poručili su treneru Hansiju Flicku da bi željeli da klub ponovno potpiše krilnog veznjaka Juventusa Douglasa Costa, prenosi Sport Bild. Brazilski reprezentativac napustio je Allianz Arenu 2017. godine i odigrao je ključnu ulogu u Juveovoj dominaciji u talijanskom nogometu. Ipak, zbog učestalih povreda Serge Gnabrya i Kingsley Comana, pojačanje na krilnoj poziciji je vrlo moguće.

Quique Setien potvrdio da Barcelona traži napadača: Evo tko im je prioritet do kraja siječnja!

West Brom trebao bi ponuditi 8 milijuna funti  za krilnog igrača Dinama iz Zagreba Mislava Oršića, javlja Telegraph. Lideri druge engleske lige, doživjeli su blagi pad u formi u zadnje vrijeme i žele pojačati momčad pred nastavak sezoni kako bi izborili povratak u Premier ligu.

Philippe Coutinho vratit će se u Barcelonu nakon isteka posudbe u Bayernu, jer nije dovoljno impresionirao upravu Bayerna koja tako neće iskoristi mogućnost otkupa ugovora, prenosi Bild. Coutinho je u 16 nastupa u Bundesligi postigao šest golova i upisao pet asistencija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!