NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bitka velikana za veznjaka Lyona se nastavlja, Chelsea opasno pojačava...

Transfer glasine: Bitka velikana za veznjaka Lyona se nastavlja, Chelsea opasno pojačava napad, Barca šalje ponudu za Italijana

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

BARCA POSLALA SKAUTE

Veznjak Lyona Houssem Aouar pojavio se kao transfer meta za Manchester City, Paris Saint-Germain i Juventus – prenosi RMC Sport. Rat za nadmetanje za 21-godišnjaka mogao bi se voditi ovog ljeta, a njegovi trenutni poslodavci vjerojatno će tražiti odštetu u iznosu od 50 milijuna eura. Aouar je postigao devet golova u 37 nastupa za Lyon u sezoni 2019-20, a preostalo mu je još tri godine u trenutnom, ugovoru.

Ronaldo i Ronaldinho napokon odgovorili: Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo!

Napadač Napolija Dries Mertens mogao bi biti na putu za London jer bi uskoro mogao započeti pregovore sa ekipom Chelseaja. Nakon što su odlučili da ne produže ogovor Olivieru Giroudu, Plavci žele dovesti u klub belgijskog napadača Mertensa, čiji ugovor u Napoliju istječe 1. srpnja, javlja Daily Star.

Daily Mail navodi kako Katalonci čine sve kako bi doveli u ekipu talijanskog veznjaka, a njihova posljednja ponuda iznosi 52 milijuna funti. Tonali je tijekom posljednje tri sezone upisao 77 nastupa za Bresciu, postajući jedan od najtalentiranijih veznjaka u Europi pred kojim je sasvim sigurno velika karijera.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!