NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Borba za Sancha se nastavlja, Roma dovodi konkurenciju Džeki, Napoli...

Transfer glasine: Borba za Sancha se nastavlja, Roma dovodi konkurenciju Džeki, Napoli kupuje u Arsenalu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Manchester City željan je vratiti krilnog igrača Borussije Dortmund Jadon Sancho na Etihad stadion – prenosi The Sun. 19-godišnjak bi se sljedeće godine mogao ponovno pridružiti prvacima Premier lige uz naknadu od 90 milijuna funti. Smatra se da i Manchester United, Chelsea, Barcelona i Real Madrid progone Sancha koji je za Dortmund postigao deset golova ove sezone i upisao isto toliko asistencija.

OBJAVLJEN TIM DECENIJE: Evo kako izgleda najboljih 11 Barcelone u proteklih deset godina!

Roma je, kako se navodi, pripremila ponudu za posudbu za napadača Evertona Moisea Keana, prenosi Daily Star. Vijest dolazi nakon što je 19-godišnjak kontroverzno zamijenjen u nedjelju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. Razumije se da talijanska ekipa želi dovesti tinejdžera na posudbu do kraja sezone s opcijom otkupa sljedećeg ljeta.

Napoli traži dovođenje veznjaka Arsenala Luca Torreira na posudbu do kraja sezone, izvještava Football London. Šuška se da je talijanska ekipa poslala ponudu za posudbu od tri milijuna eura za veznjaka Gunnersa do kraja sezone. Izvješća sugeriraju da bi zatimna ljeto Napoli platio još dodatnih 30 miliona za trajni otkup ugovora.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!