NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Brazilac ide u Englesku, United kupuje mladu zvijezdu Premier lige,...

Transfer glasine: Brazilac ide u Englesku, United kupuje mladu zvijezdu Premier lige, Džeko na putu za London

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Chelsea želi potpisati brazilskog veznjaka iz Atletico Paranaensea Brunu Guimaraesa, navodi The Mail. No, klub Stamford Bridge prvo bi morao srediti stvari oko zabrane transfera od strane UEFA-e, kojoj će se žaliti ovog tjedna. Ukoliko im plan prođe oni su se fokusirali na 21-godišnjaka koji ima španjolsku putovnicu i klauzulu o otkupu od 40 milijuna eura.

OGLASIO SE: Coutinho poslao poruku Manchester Unitedu povodom interesa za njega!

Manchester United spreman je potrošiti ogroman novac kako bi doveo Declana Ricea ovog ljeta. Izvori tvrde da su Riceovi predstavnici svjesni interesa, kao i West Ham koji će vjerojatno tražiti naknadu od preko 50 milijuna funti za 20-godišnjaka koji je debitirao za Englesku prošli mjesec.

Trener West Hama Manuel Pellegrini označio je napadača Edina Džeku svojojm top ljetnim metom, prenosi Express. Pellegrini želi ponovno udružiti snage s igračem kojeg je vodio u Manchester Cityju i spreman mu je ponuditi dvogodišnji ugovor vrijedan 165.000 funti tjedno. Džeko koji ima 33 godine, postigao je 12 golova u ukupno 33 nastupa ove sezone za Romu.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!