NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Buffon nastavlja karijeru u velikom klubu, United pronašao zamjenu za...

Transfer glasine: Buffon nastavlja karijeru u velikom klubu, United pronašao zamjenu za Pogbu, Rebić na meti kluba iz Serie A

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Buffon napušta PSG

Manchester United želi dovesti Yourija Tielemansa na Old Trafford ako Paul Pogba napusti klub ovog ljeta – navodi The Independent. Real Madrid i Juventus su povezani s Francuzom za kojeg se smatra da je frustriran nedavnim partijama ekipe Uniteda na terenu. Vezni igrač Monaca, Tielemans, koji je u drugoj polovici prošle sezone proveo na posudbi u Leicesteru, dostupan je tijekom ljeta i smatra se idealnom zamjenom za Pogbu.

Luka Jović se oglasio nakon prelaska u Real Madrid

Barcelona razmatra potez za bivšeg golmana Italije Gianluigija Buffona, prenosi Sky Italia preko Mundo Deportivo. Katalonska ekipa vidi Buffona, 41, kao potencijalnu zamjenu za rezervnog vratara Jaspera Cillessena, koji želi napustiti klub ovog ljeta. Turska ekipa Fenerbahce također prati Buffona, koji je postao slobodni agent nakon napuštanja PSG-a.

Inter su pojavio kao najozbiljniji kandidat za potpis napadača Eintracht Frankfurta Ante Rebića, izvješćuje Bild. Rebić je ovog ljeta povezan s odlaskom iz kluba nakon dobre sezone u Frankfurtu u kojoj je njemački klub stigao do polufinala Europske lige. Nerazzurri su spremni izdvojiti platu za Hrvata od 4 milijuna eura godišnje kako bi ga doveli na stadion Giuseppe Meazza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!