NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Buffon pravi šokantan transfer, United i Real prave ogromnu razmjenu...

Transfer glasine: Buffon pravi šokantan transfer, United i Real prave ogromnu razmjenu nogometaša, Malcom od ljeta u novom klubu

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Argentinski div Boca Juniors najavili su senzacionaln pokušaj da u svoj klub dovedu Juventusovu legendndu Gianluigija Buffona, tvrdi Radio Continental. U izvješću se potvrđuje da će Carlos Tevez pokušati uvjeriti svog starog suigrača da u junu Torino zamjeni za Buenos Aires, kako bi predvodio pokušaj Boce da osvoji naslov Copa Libertadores.

>> Guardiola otkrio koja su dva velika kluba protiv uvođenja VAR-a

Manchester United je spreman ponuditi Davida de Gee Real Madridu kao dio transfera za veznjaka Isca, tvrdi Don Balon. Isco je odigrao izvrstnu utakmicu za Real protiv bivšeg kluba Malage u pobjedi od 2-1 u nedjelju, dok je United poražen na donaćem terenu od West Broma. U Manchesteru su navodno oduševljeni igračem, a čak bi bili spremni ponuditi Davida De Geu kao dio posla, uz doplatu kraljevskog kluba.

[su_bonus]

Bordeauxov veznjak Malcom, razočarao je mnoge klubove iz Premier lige ali i upravu Bayerna, izjavom kako mu je želja da zaigra za PSG. Brazilac je povezan s nizom najboljih europskih klubova, uključujući Tottenham, Arsenal i Bayern München no sada je otkrio da su novi prvaci Ligue 1 klub iz snova, inzistirajući na tome da želi igrati za klub koji se konstantno bori za naslov i takmiči se u Ligi prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!