NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Cech objavio tri kandidata za klupu Plavaca, Barca uskoro objavljuje...

Transfer glasine: Cech objavio tri kandidata za klupu Plavaca, Barca uskoro objavljuje veliko pojačanje, Arsenal doveo reprezentativca Alžira

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

GRIEZMANN DOGOVORIO

Novi tehnički direktor Chelsea Petr Cech izjavio je kako Frank Lampard nije jedini kandidat za preuzimanje klupe Chelseaja. Lampard je veliki kandidat za klupu upravo od kako je Cech postavljen na poziciju direktora kluba ali Čeh je izjavio kako ENglez nije jedini kandidat. “Klub ima još nekoliko kandidata, situacija je otvorena”, izjavio je Cech. Pored Lamparda kanddiati su još Benitez i Luis Enrique.

IZ MADRIDA STIGAO ODGOVOR: Spremni pustiti Asensija u Liverpool, ali traže igrača zauzvrat!

Ara prenosi da će Barcelona pristati na potpisivanje Antoine Griezmanna u nadolazećim danima nakon što je njegova klauzula o otkupu pala na 120 milijuna eura u nedjelju u ponoć. U izvješću u katalonskim novinama piše da Barca ne očekuje nikakve komplikacije u dogovoru. Smatra se da je jedino pitanje da li će igrač napustiti klub za gotovinu ili će igrač, možda Nelson Semedo, krenuti drugim putem.

Yacine Brahimi će potpisati ugovor s Arsenalom u slobodnom transferu nakon što mu ugovor s Portom istekne, javlja A Bola. Krilni igrač je odbio tri ponude iz Turske kako bi se pridružio Topnicima. Brahimi, koji neće službeno potpisati sve dok ne završi sudjelovanje u Afričkom kupu nacija s Alžirom, odigrao je 139 utakmica u Portu tijekom pet sezona, postigavši ​​36 golova.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!