NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea dovodi igrača Reala, Cancelo se vraća u Španiju, Kolašinac...

Transfer glasine: Chelsea dovodi igrača Reala, Cancelo se vraća u Španiju, Kolašinac napušta Arsenal

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Walcott pohvalio svog suigrača

Chelseaju je ponuđena prilika za potpis Isca za 44 milijuna funti, s tim da Real Madrid želi poslati ponudu od 50 milijuna funti za Christiana Eriksena. Isco (27) ove je sezone bio u nemilosti Zinedinea Zidanea te želi napustiti klub. Prema pisanju Daily Expressa, Real Madrid pokušava zamijeniti igrače kako bi oslobodio sredstva za potpisivanje Eriksena u siječnju. Oni su spremni pustiti Isca nakon šest i pol godina na Bernabeu, tijekom kojeg je odigrao 290 nastupa i postigao 48 golova. Navodno je Manchester City također zainteresiran za njegove usluge.

OTKRIVENI DETALJI UGOVORA: Evo koliko će Haaland zarađivati u Manchester Unitedu!

Valencia je identificirala desnog beka Manchester Cityja Joaoa Cancela kao svoj glavni prioritet koji bi trebali potpisati u siječnju, prenosi AS. Valencia želi osigurati nejgov postpisprvo s posudbom, a Cancelo ne bi imao ništa protiv povratka u Španiju. Pep Guardiola, međutim, nerado će pustiti Canceloa, osobito nakon velikih povreda koje su zadesile City.

Lijevi bek Arsenala Sead Kolašinac predmet je interesa Napolija i Rome – prenosi Sky Sports. Prvi se nadaju da će u siječnju dovesti 26-godišnjaka, no Giallarossi su spremni pričekati ljeto do dogovora. Kolašinac je ove sezone nastupio u 14 premijerligaških susreta za Arsenal a Roma je također pokazala interes za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!