NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea dovodi veznjaka od 50 miliona, veliki talenat Uniteda prelazi...

Transfer glasine: Chelsea dovodi veznjaka od 50 miliona, veliki talenat Uniteda prelazi u Juventus, Allegri preuzima velikana iz Engleske

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer roka, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Allegri vjeruje u čudo

Chelsea bi mogao ući u trku za potpis krilnog napadača Atletico Madrida Thomasa Lemara u ovom mjesecu. Plavci su poslali ponudu za ovog sjajnog Francuza, prema Evening Standardu, ali Tottenham je također zainteresiran da ga dovede u svoje redove. No, glasine iz Španije kažu da Atletico zahtijeva oko 50 milijuna funti za 24-godišnjaka.

Zašto Ronaldo ne želi mijenjati dres sa igračima Rome?

Mladi igrač Manchester Uniteda Tahith Chong izgleda da će se pridružiti Juventusu na kraju sezone, prenosi Calciomercato. 20-godišnjem igraču ugovor istječe na kraju sezone i zainteresiran je za prelazak u talijanske divove, iako do sada još uvijek nisu napravljeni kontakti. United ga pokušava uvjeriti da potpiše novi ugovor, ali Chong je trenutno bliži prvaku iz Serie A.

Massimiliano Allegri ima želju da naslijedi Ole Gunnara Solskjaera u Manchester Unitedu, prenosi Daily Mail. Talijan je ostao bez posla otkako je u ljeto 2019. napustio Juventus, ali spreman je vratiti se na klupu jer je zaintrigiran projektom na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!