NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea ima vrhunsku zamjenu za Hazarda, procurile nove informacije oko...

Transfer glasine: Chelsea ima vrhunsku zamjenu za Hazarda, procurile nove informacije oko Griezmanna, Liverpool dovodi igrača iz Francuske

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

ANTOINE GRIEZMANN SE NUDI

Chelsea želi da napadač Barcelone Philippe Coutinho sljedeće sezone zamijeni Eden Hazarda, pod uvjetom da im se ukine zabrana poslovanja na transfer marketu. Izvještaj Mirrora navodi da se u Chelseaju nadaju da će se dogovoriti oko Coutinha bez obzira na to ostaje li Maurizio Sarri u klubu ili ne. Coutinho će vjerovatno napustiti Barcu nakon razočaravajuće prve pune sezone na Camp Nouu nakon transfera iz Liverpoola u siječnju 2018. godine.

City odbio ponudu Bayerna za Sanea ‘tešku’ 80 miliona eura!

Antoine Griezmann počeo je pregovore s Barcelonom još u novembru prošle godine a predugovor da bude novi igrač Barce potpisao je u martu ove godine, javlja Cadena SER. “El Larguero” kanal na Cadena SER-u iznio je tako informacije u javnost, što bi moglo uzrokovati probleme Barci jer prijevremeno potpisivanje može predstavljati kršenje FIFA propisa.

Liverpool je stupio u kontakt s Lilleom zbog transfera krilnog napadača Nicolasa Pepea. Metro izvješćuje da su Redsi i francuska ekipa počeli razgovore u kojima je Jurgen Klopp pobijedio Manchester United, Arsenal i Bayern te bi Pepe mogao završiti u Liverpoolu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!