NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea kupuje nepoznatog defanzivca, Wenger otkrio koga je mogao dovesti...

Transfer glasine: Chelsea kupuje nepoznatog defanzivca, Wenger otkrio koga je mogao dovesti u Arsenal, da li Messi zaista napušta Barcu?

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

LIONEL MESSI PODNIO

Chelsea je označio braniča Nice, Youcefa Atala, kao ključnu metu ukoliko uspiju smanjiti zabranu koji im onemogućuje kupovinu igrača, izvještava The Sun. Alžirski bek odigrao je 29 utakmica te je tako pomogao Nici da osvoji sedmo mjesto u prošloj sezoni Ligue 1. Plavci će poslati ponudu u siječnju ako im ukinu zabranu, ali će se suočiti s konkurencijom Bayerna i Valencije.

GODINU DANA KASNIJE: Nabil Fekir otkrio pravi razlog zbog kojeg nije potpisao za Liverpool!

David Beckham obratio se Lionelu Messiju kako bi razgovarao o njegovom dolasku u Inter Miami, prenose američki mediji. Ekipa Miami će započeti igrati u MLS-u 2020. godine i žele da u klub dovedu velika imena kako bi povećali svoju reputaciju. Vlasnik kluba, David Beckham namjerava dovesti argentinsku zvijezdu u Sjedinjene Države, te će njegov tim Messiju ponuditi veliku ponudu koju će teško moći da odbije.

Arsene Wenger tvrdi da je pokušao povesti Jadona Sancha u Arsenal. Bivši šef Topnika rekao je za BEIN Sports: “Htio sam ga odvesti iz Man Citya u vrijeme kada nije dobijao priliku za dokazivanje u Manchesteru. Pokušao sam ga namamiti jer je iz Londona. Pokušao sam ga dovesti u Arsenal, ali mi nije pošlo za rukom. ”

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!