NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea kupuje nogometaša Uniteda, Everton dovodi vrhunskog napadača, Jović na...

Transfer glasine: Chelsea kupuje nogometaša Uniteda, Everton dovodi vrhunskog napadača, Jović na ljeto napušta Madrid

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Chelsea je označio veznjaka Manchester Uniteda Angel Gomesa kao transfer metu – prenosi Metro Sport. Devedesetogodišnjak bi trebao postati slobodni agent ovog ljeta i tek treba razmotriti najnoviju ponudu produžetka saradnje od Crvenih đavola. Chelsea je željan iskoristiti trenutni položaj Gomesa na Old Traffordu kada ponovo počne transfer rok.

Čelnici Premier lige zakazali hitan sastanak povodom koronavirusa!

Napadač Torina Andrea Belotti predmet je interesa iz Evertona – javlja Calcio Mercato. Karamale su ovog ljeta žele dovesti 26-godišnjaka na Goodison Park, ali mogu se suočiti s konkurencijom iz od strane Milana, Rome, Intera i Napolija koji ga također žele. Belotti je ove sezone postigao devet golova i upisao tri asistencije za Torino u Serie A.

Napoli vodi u borbi za potpis Luke Jovića iz Real Madrida – navodi AS. Za srpskog napadača zainteresirani su i brojni klubovi iz Premier lige, a Blancosi ga žele prodati čim im se ukaže prilika. Real je prošlog ljeta platio 60 milijuna eura za Jovića, koj ije već sada označen kao veliki promašaj.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!